Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου ο Κομοτηναίος Βαγγέλης Χριστόπουλος

Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου ο Κομοτηναίος Βαγγέλης Χριστόπουλος

Μια ακόμα τεράστια διάκριση για τον Κομοτηναίο Πρωταθλητή του Ζίου Ζίτσου Βαγγέλη Χριστόπουλο, καθώς την Παρασκευή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κρήτη.

Ο τελικός της κατηγορίας -66 κιλά κάτω των 18 ετών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 1ης Απριλίου στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου. Ο αθλητής με σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να επικρατήσει του γερμανού αντιπάλου του, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Παράλληλα έκανε υπερήφανους όλους στην Κομοτηνή.

Ο Βαγγέλης Χριστόπουλος είναι αθλητής του Budo Academy Fighters του Πάρη Μαρινέλη, ο οποίος πέρσι τον Νοέμβριο βγήκε τέταρτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην διοργάνωση του Ηρακλείου μετέχουν 750 αθλητές και αθλήτριες από 26 κράτη.

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ) και η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (JJEU), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό