Δέσποινα Μοίρου: Θα φέρω τους Pink Floyd στο Σουφλί για τον αρραβώνα μου

Δέσποινα Μοίρου: Θα φέρω τους Pink Floyd στο Σουφλί για τον αρραβώνα μου

Για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Σκοτ Πέιτζ, την καριέρα της και τις καταγγελίες κατά ηθοποιών στα πλαίσια του MeToo στην Ελλάδα μίλησε η Δέσποινα Μοίρου

Για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Σκοτ Πέιτζ, την καριέρα της και τις καταγγελίες κατά ηθοποιών στα πλαίσια του MeToo στην Ελλάδα μίλησε η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός είπε πως θα φέρει σύντομα μέλη των Pink Floyd στο Σουφλί για τον αρραβώνα ενώ κουμπάρος είναι ο κιθαρίστας των Doors Ρόμπι Κρίγκερ.

Μιλώντας στον ALPHA η Δέσποινα Μοίρου είπε πως οφείλει την καριέρα της στον Γιάννη Μπέζο: «κατέβηκα Αθήνα θέλοντας να σπουδάσω ιατρική και σε μία ακρόαση ο Γιάννης Μπέζος με πήρε και με τον ρόλο αυτό δεν γύρισα ξανά στην ιατρική. Στην Αμερική είχα δάσκαλο τον Αλ Πατσίνο. Από αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς μαθαίνεις πως πρέπει να είσαι και μεγάλος σαν άνθρωπος».

Για το MeToo είπε «πως με το θέμα της παιδεραστίας είμαι πολύ αυστηρή, στην Αμερική κάποιος θα έμπαινε ισόβια. Προσωπικά στηρίζω ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν δικηγόρο λόγω οικονομικής αδυναμίας αναλαμβάνω όλα τα δικαστικά έξοδα». Οσο για τους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση: «για εμένα πρέπει να μπουν μέσα. Και ειδικά όταν υπάρχουν πάνω από ένα θύματα διαγραφή, black list». Μάλιστα η Δέσποινα Μοίρου είπε πως έχει δικά της κελιά σε δύο μοναστήρια και για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης σχολίασε πως ήταν απαράδεκτες και «η Ελλάδα βρίσκεται 100 χρόνια πίσω».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό