Διαδικτυακή συζήτηση με κεντρική θεματική την πολιτική συνοχής, τους κανονισμούς των Ταμείων της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και γενικότερα τα συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα

Διαδικτυακή συζήτηση με κεντρική θεματική την πολιτική συνοχής, τους κανονισμούς των Ταμείων της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και γενικότερα τα συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, το Γραφείο είναι επιφορτισμένο με την διοργάνωση ενημερωτικών σχετικά με την ΕΕ αλλά και με την προώθηση της συμμετοχικής άσκησης της ιδιότητας του πολίτη.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τη στήριξη που θα λάβει η χώρα μας  τόσο στο πλαίσιο του νέου εργαλείου “NextGeneration EU” μέσω του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and ResilienceFacility – RRF) που συστάθηκε για την αντιμετώπιση της COVID-19 κρίσης όσο και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της νέας προγραμματικής περιόδου για το ΕΣΠΑ 2021-2027 την Πέμπτη 10/03/2022και ώρα 18.00 μμ. διοργανώνουμε μια διαδικτυακή συζήτηση με κεντρική θεματική την πολιτική συνοχής, τους κανονισμούς των Ταμείων της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και γενικότερα τα συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές με σκοπό η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδότησης  που προσφέρονται από την ΕΕ.

Χαιρετισμοί:

  • Πολυμέρου Μαρία:Αντιπεριφερειάρχης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Ομιλητές:

  • Χάρδας Αναστάσιος: Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δ.Π.Θ. «32 χρόνια Πολιτικής Συνοχής στην Ελλάδα. Επιτυχίες, προκλήσεις, προοπτικές».
  • Πανταζάτος Παναγιώτης:Aναπληρωτής προϊστάμενος στην Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG REGIO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , στο τμήμα που είναι υπεύθυνο για την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • Πιτσινίγκος Βασίλειος: Προϊστάμενος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θα επικεντρωθεί στη Προγραμματική Περίοδο των ΕΣΠΑ 2021-2027.
  • ΓαϊτάνηΆντζελα: Managing Partner Xtd Consulting. «Παρουσίαση εθνικών και ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Μορφές χρηματοδότησης, Ταμεία και διαχείρισή τους».

 H εκδήλωση θα έχει live αναμετάδοση στη σελίδα μας “EuropeDirectEasternMacedoniaandThrace” στο Facebook και το YouTube.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό