Διάφανη αγάπη: Πασίγνωστοι αγαπημένοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά του ALPHA

Διάφανη αγάπη: Πασίγνωστοι αγαπημένοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά του ALPHA

Με σημαντικές προσθήκες προχωρά η στελέχωση της μεταφυσικής σειράς μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» στον Alpha, που θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Στη σειρά, που θυμίζει την τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας «Αόρα τος εραστής» («Ghost»), προστίθενται ακόμα τρεις ηθοποιοί στο πλευρό του πρωταγωνιστή Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, του αστυνομικού ο οποίος σκοτώνεται και «επιστρέφει» για να διαλευκάνει τη δολοφονία του και να σώσει τη ζωή της γυναίκας του που κινδυνεύει.

Στη «Διάφανη αγάπη» θα δώσει υποκριτικά το «παρών» ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος μετά τους «Πανθέους» στον ΣΚΑΪ μετακινείται στον Alpha. Στο καστ της σειράς εντάσσε ται ένας ακόμα σημαντικός ηθοποιός της νεότερης γενιάς, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Στο πλευρό των τριών ανδρών, «κλειδώνει» και η πρώτη γυναίκα της σειράς. Πρόκειται για τη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από την εμφάνισή της στη «Σκοτεινή θάλασσα» στο Mega.

Η «Διάφανη αγάπη» προορίζεται για το δεύτερο slot της prime time στις 22:30, για ένα με δύο επεισόδια την εβδομάδα, για όλη τη σεζόν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό