«Διαμορφωτές κοινής γνώμης του τουρισμού προσκαλεί στη Ροδόπη το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης»»

«Διαμορφωτές κοινής γνώμης του τουρισμού προσκαλεί στη Ροδόπη το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης»»

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης, και συγκεκριμένα του Νομού Ροδόπης κ. Χρυσοχοίδη Γεώργιο και κ. Παπαναστασίου Νικόλαο, είχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παντελής Χαβιαράς.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ανάδειξη της Ροδόπης ως εναλλακτικός τουριστικός προορισμός και η αξιοποίηση των επιχειρήσεων της, για την τουριστική προβολή της, με στόχο  την τοποθέτηση του Νομού Ροδόπης, των προϊόντων και υπηρεσιών της στον ελληνικό τουριστικό και αγροδιατροφικό χάρτη.

Στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης, αποφασίστηκε η άμεση πραγματοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης στο νομό από διαμορφωτές κοινής γνώμης, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες και την ποικιλομορφία του νομού Ροδόπης, των εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.

Στόχος είναι μέσα στο Φεβρουάριο να πραγματοποιηθεί το πρώτο ταξίδι εξοικείωσης (Famtrip), με προσκεκλημένους, Έλληνες διαμορφωτές κοινής γνώμης που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση του προγράμματος φιλοξενίας τους, θα περιλαμβάνει, εκτός από την περιήγηση στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Ροδόπης, επισκέψεις σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού χώρου και της εστίασης, με στόχο την παράλληλη προβολή της αυθεντικής γαστρονομικής εμπειρίας του νομού Ροδόπης.

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σκοπεύει να εμβαθύνει στο destinationmanagement, εστιάζοντας στην  ποικιλομορφία της περιοχής, την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τον αγροδιατροφικό πλούτο  και τη γαστρονομία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό