Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 14 έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου  από τις 08:30 π.μ – έως τις 14:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Νωπό προϊόν (κοτόπουλο,  μοσχάρι), πελτέ ντομάτας, κριθαράκι, ρύζι, φασόλια, φακές, ρεβίθια, ακτινίδια, μήλα, λεμόνια, πορτοκάλια, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, ζυμαρικά, μπισκότα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, υγρό σαπούνι χεριών, υγρό πλυντηρίου για πλύσιμο ρούχων.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86. 

 

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό