Δίχρονο αγοράκι από την Αλεξανδρούπολη κόλλησε κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Δίχρονο αγοράκι από την Αλεξανδρούπολη κόλλησε κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το άτυχο παιδί από την Αλεξανδρούπολη νόσησε και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο κορωνοϊός το χτύπησε τόσο έντονα που το οδήγησε στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Το δίχρονο αγόρι δίνει πλέον τη μάχη του διασωληνωμένο, με τους στενούς συγγενείς του να αγωνιούν και να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Στις 08.00 το πρωί ολοκλήρωσε την εφημερία του το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με 31 εισαγωγές και 129 προσελεύσεις στο Τμήμα Επειγόντων του κορωνοϊού. Αν και η εικόνα στα νοσοκομεία της χώρας κρίνεται σταθερή, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι σκληροί δείκτες της πανδημίας δεν έχουν υποχωρήσει και είναι μεγάλος ακόμη ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών.

Εν τω μεταξύ, διασωληνωμένο παραμένει στο Ιπποκράτειο σε ΜΕΘ, το δίχρονο αγοράκι που κόλλησε κορονοϊό στις 2 Φεβρουαρίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη στο Ιπποκράτειο.

Σε ό,τι αφορά τον 11χρονο που μεταφέρθηκε με C-130 από τη Μυτιλήνη, στο  «Αγλαΐα Κυριακού», είναι καλύτερα στην υγεία του και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.

typos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό