Διεξαγωγή 1ου Πανελλήνιου Φόρουμ Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας Ελλάδας – Ινδίας

Διεξαγωγή 1ου Πανελλήνιου Φόρουμ Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας Ελλάδας – Ινδίας

Tο Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας, διοργανώνειτο1ο Πανελλήνιο Φόρουμ, με θέμα:

ΗΕπιχειρηματική Εξωστρέφεια Ελλάδας – Ινδίας, σε συνεργασίακαι με το PHDCCI,το αρχαιότερο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ινδίας (έτος Ίδρυσης 1905), το οποίο αριθμεί 150.000 ενεργά μέλη.

Η κορυφαία δυναμική της Ινδικής οικονομίας και η διαπιστωμένη αναγκαιότητα εξισορρόπησης του εμπορικού της ισοζυγίου στην Ευρωπαϊκή αγορά, αναδεικνύει το ρόλο της Ελλάδας, ως πύλη εισόδου προς την Ευρώπη, τόσο για προϊόντα όσο και για υπηρεσίες, διαμορφώνοντας έτσι το πλαίσιο ανάπτυξης, μίας Στρατηγικής – Εταιρικής Σχέσης, για την επιχειρηματικότητα, των δύο χωρών.

Μέσω του θεσμικού του ρόλου, το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο, επιδιώκει να συμβάλλει στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας. Ταυτόχρονα θα ενισχύσει τις θέσεις των Ελληνικών επιχειρήσεων,με γνώμονα πάντα: την αγαστή συνεργασία  με την Ινδία.

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στις 4Απριλίου  2023 και ώρα 18.00-21.00, στο ξενοδοχείο WyndhamAthensResidenceμε την συμμετοχή Διπλωματών και εκπροσώπων του Πολιτικού Επιχειρηματικού και Ακαδημαϊκού κόσμου.

Η παρουσία σας 1ο Πανελλήνιο Φόρουμ του φορέα μας, θα συμβάλει σε ένα ασφαλές και ακμάζον μέλλον του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου που ν’ αφορά στις επιχειρηματικές σχέσεις των δυο λαών.

FORUM 180×85 2o

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό