Δήμαρχος Ξάνθης: Ολοκληρώνουμε από τους πρώτους τον «έξυπνο» φωτισμό σε όλη την έκταση του Δήμου

Δήμαρχος Ξάνθης: Ολοκληρώνουμε από τους πρώτους τον «έξυπνο» φωτισμό σε όλη την έκταση του Δήμου

Την προμήθεια, ύψους 922.927,50 €, για την Αναβάθμιση του Συστήματος Φωτισμού στο υπόλοιπο υποφωτισμένο Δίκτυο του Δήμου Ξάνθης με την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων Led υπέγραψε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «DASTERI SYSTEMS A.E», Γιάννης Δαστερίδης.

Με την τοποθέτηση 1649 νέων φωτιστικών, ολοκληρώνεται ουσιαστικά μια επιτυχημένη συνεργασία, ανάμεσα στον Δήμο και τη θρακιώτικη εταιρία, τα αποτελέσματα της οποίας θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον όλοι οι δημότες στα όρια του Δήμου μας.

Με την ολοκλήρωση του έργου βελτιώνεται ποιοτικά και αισθητικά το φωτιστικό δίκτυο στα όρια του Δήμου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών μας.

«Ο Δήμος Ξάνθης είναι από τους πρώτους δήμους που θα έχει ολοκληρώσει ένα έργο αντικατάστασης των συμβατικών φωτιστικών με led σε όλη τη γεωγραφική του έκταση», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που θα απολαμβάνουν για τις επόμενες δεκαετίες οι συμπολίτες μας. Ένα έργο που εγγυάται εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία και έχει ως βασικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος».

Με την παρούσα σύμβαση, κάθε προσφερόμενο φωτιστικό σώμα και λαμπτήρας LED θα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, τουλάχιστον πέντε ετών, ενώ σε περίπτωση ζημιάς, εντός του χρονικού διαστήματος, τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες δε θα επισκευάζονται αλλά θα αντικαθίστανται, από τον ανάδοχο, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της συντήρησης όλου του φωτιστικού εξοπλισμού, σε βάθος δεκαετίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό