Δημήτρης Λάλος: Σε ποιο τουρκικό format είναι επικρατέστερος πρωταγωνιστής ο αγαπημένος μας….Μαθιός! (video)

Δημήτρης Λάλος: Σε ποιο τουρκικό format είναι επικρατέστερος πρωταγωνιστής ο αγαπημένος μας….Μαθιός! (video)

Μια ακόμη βραβευμένη τουρκική σειρά βρίσκεται στα σκαριά για να γυριστεί στην Ελλάδα με επικρατέστερο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

O Δημήτρης Λάλος είναι ο επικρατέστερος για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά που διαπραγματεύεται ο Alpha.

Πρόκειται για την πασίγνωστη σειρά Εζέλ, η οποία είχε προβληθεί και στη χώρα μας. Τα δικαιώματα του για το format ανήκουν στην εταιρία Ay Yapım, που κάνει την παραγωγή και του Yargi των Παγιδευμένων.

Τα επεισόδια της δραματικής σειράς είχαν προβληθεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 από το ATV. Ενώ στην Ελλάδα τα δικαιώματα προβολής τα είχε ο ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκαν και τα 71 επεισόδια που ολοκλήρωναν την ιστορία της ζωής του Ομέρ, τον Σεπτέμβριο του 2011. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά έχει κερδίσει εννέα βραβεία στην Τουρκία, ανάμεσά τους και το διεθνές βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στη Σεούλ.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές όπως η Cansu Dere κι ο Kenan imirzalıoğlu η σειρά από την αρχή είχε εξασφαλισμένη την επιτυχίας της κι έτσι έγινε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο για το οποίο χύθηκαν πολλά δάκρυα από το κοινό.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, οι επαφές του Alpha με την Ay Yapım, έχουν γίνει. Ενώ αυτό δεν είναι το μόνο τουρκικό format για το κανάλι φέτος, αφού έχει ήδη πάρει τα δικαιώματα για το Anne στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η Μαρία Κίτσου. Οπότε το κοινό είναι σε αναμονή για την επόμενη οριστική συμφωνία του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα δώσουν σάρκα και οστά στην ενδιαφέρουσα υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για την ελληνική version της σειράς Εζέλ, αφού κάτι ανάλογο είχε αναφερθεί και το 2019, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε, οπότε περιμένουμε μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού.

Η τελευταία σκηνή της σειράς Εζέλ που συγκλόνισε το κοινό:

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό