Δημήτρης Σπυριδάκης : “η τέχνη δε θέλει κλειστά αυτιά ούτε μυαλά.. ”

Δημήτρης Σπυριδάκης : “η τέχνη δε θέλει κλειστά αυτιά ούτε μυαλά.. ”

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης είναι ένας τραγουδιστής που εμπνέεται από τη χαρά του, την απελπισία του, τον πόθο του, την χαρά του, τα ένστικτά του. Αξία γι’ εκείνον έχουν η μουσική και η αγάπη για καθετί με το οποίο καταπιάνεται.

Καλώς ήρθες Δημήτρη και σε ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Καλώς εσμίξαμε και σας ευχαριστώ για τη πρόσκληση..!!

 

Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτό το καλοκαίρι; Που μπορούμε να σε απολαύσουμε;

Η βάση είναι η Κρήτη αλλά υπάρχουν εμφανίσεις και σε αλλά μέρη επίσης ετοιμάζονται πολλά όμορφα πράγματα μουσικά.

 

Εδώ και λίγο καιρό τρέχει και το νέο σου single με τίτλο “Είπες θα ’ρθείς”. Μίλησε μας για αυτό , όπως και για την αρχή της συνεργασίας σου με την Spider Music.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία με την Spider Music και την Ευανθία Μάγνη κυκλοφορήσαμε το Είπες θα ‘ρθεις ένα τραγούδι βιωματικό σε στίχους της Θάλειας Μπιρικάκη και μουσική δίκη μου και πιστεύω να άγγιξε και να αγγίξει τον κάθε ακροατή όπως νιώσαμε κι εμείς όταν τελειοποιήθηκε. Για την αρχή της συνεργασίας μας θέλω να πω πως βρήκα το μουσικό μου σπίτι. Στη spider music και την Ευανθία

 

Πώς θα περιέγραφες το μουσικό σου ύφος;

Πολεμικό & Ρομαντικό. Πολεμικό στις εμφανίσεις & ρομαντικό στη σκέψη και στη δημιουργία..!!

Από που αντλείς έμπνευση για την δημιουργία των κομματιών σου;

Όλα μπορούν να με επηρεάσουν αλλά πιο πολύ εννοείτε αυτά που βιώνω είναι δυνατό το συναίσθημα όταν περνάς κάποιες καταστάσεις που μπορεί να με σε αφήνουν να σκεφτείς κάτι άλλο.. επίσης νομίζω πως είναι δύσκολο να γράψεις όταν είσαι χαρούμενος για εμένα προσωπικά έτσι είναι, τα συναισθήματα του πόνου και της απώλειας σε κάτι είναι πιο δυνατά μέσα μου και έτσι με ένα μαγικό τρόπο γίνονται νότες ψυχής..!!

Πόσα όργανα γνωρίζεις και πώς ξεκίνησε η σχέση σου με αυτά;

Ξεκίνησα απ τα 7 μου να ασχολούμαι με τη μουσική πρώτα με μαντολίνο μετά λαούτο Λύρα Πιάνο κλασικό κιθάρα Ούτι μπάσο τζουρά & κρουστά.

  • Τι σου αρέσει να ακούς στον ελεύθερο σου χρόνο;

Τα πάντα που με ταξιδεύουν ακούω ότι μουσική υπάρχει όλες έχουν κάτι να πουν.. αρκεί να το δεις μέσα σου και να μη βάζεις παρωπίδες η τέχνη δε θέλει κλειστά αυτιά ούτε μυαλά..

  • Τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την μουσική και το τραγούδι;

Να μη ξεχάσουν όταν φτάσουν στο επίπεδο που επιθυμούν από που ξεκίνησαν γιατί όλοι μας σε αυτό το σημείο η πάμε ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά η γυρίζουμε 10 πίσω. Ξεκινάμε να μαθαίνουμε μουσική επειδή αγαπάμε τη μουσική αυτό να μη ξεχάσουν ποτέ..

  • Ποιο θα είναι το επόμενο μουσικό σου βήμα; 

Ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα με την spider music και την Ευανθία Μάγνη τραγούδια, συμμετοχές, σε παραδοσιακό ύφος και ηχόχρωμα αλλά όχι μόνο αυτά. Ελπίζω όταν τα ακούσετε να τα αγαπήσετε όπως το ξεκίνημα μας με το Είπες θα ρθεις..!!

  • Τέλος θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε και να κλείσουμε με ένα δικό σου σχόλιο.

Να σας ευχαριστήσω για τη πρόσκληση ξανά. θα κλείσω με μια μαντινάδα του μεγάλου Μανώλη Κακλή που μας λέει να κάνουμε αυτό που πραγματικά αγαπάμε και από εκεί και πέρα το λόγω τον έχει ο κόσμος σε ότι και αν κάνουμε, αυτή η μαντινάδα πρέπει να γίνει αρχή όλων μας για να μη χαθούμε στις σειρήνες..!!

Καθένας γράφει μοναχός

Στο διάβα του βιβλίου

Κι ο κόσμος είναι ο κριτής

Που δίνει το βραβείο..

Να είστε καλά..!!

 

Σπυριδάκης Δημήτρης | Είπες θα’ ρθεις | Official Audio Release©

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό