Δημήτρης Τσουμέτης : Αγάπη και πάθος για τον αθλητισμό αλλά και την συγγραφή στίχων…

Δημήτρης Τσουμέτης : Αγάπη και πάθος για τον αθλητισμό αλλά και την συγγραφή στίχων…

Από μικρός ξεκίνησε να γράφει στίχους, τον κέρδισε όμως ο αθλητισμός… αλλά η συγγραφική του προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και μάλιστα μερικά από αυτά έχουν γίνει και τραγούδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

 

Ας δούμε όμως ποιός είναι ο Δημήτρης Τσουμέτης με ένα γρήγορο βιογραφικό του όπως ό ίδιος μας περιέγραψε…

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Έζησε τα νηπιακά του χρόνια στην Παραμυθιά/ Θεσπρωτίας,και κατόπιν στην Κρυσταλλοπηγή/Παραμυθιάς (Σέλιανη Το παλαιό όνομα),τελειώνοντας το Δημοτικό μέχρι την Ενηλικίωση του.

Φοίτησε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Παραμυθιάς από τα οποία και αποφοίτησε. Σαν μαθητής ασχολήθηκε με Μεράκι, Αγάπη αλλά και με Πάθος με τον Αθλητισμό (Στίβος και Ποδόσφαιρο).

Μετά την αποφοίτηση του από το Λύκειο μετέβηκε στην Σόφια-Βουλγαρίιας. Φοίτησε στην Εθνική Γυμναστική Ακαδημία Σοφίας (National Sport Academy of Sofia) από την οποία και αποφοίτησε με την ειδικότητα: Καθηγητής Φυσικής Αγωγης-Προπονητης Στίβου. Δευτερεύουσα (Πρακτική) ειδικοτητα:Judo, Θεωρητική:Αθλητική τραυματολογία.

Ταυτόχρονα εντρύφησε στην ευγενή Μαχητική Τέχνη του Taekwon-do (W.T.F) με Σεβασμό και ιδιαίτερη προσήλωση όπου έφτασε στο 1ο Dan (Μαύρη Ζώνη).

Κατά την Αποφοίτηση του επέστρεψε Ελλάδα όπου και εκπλήρωσε τις Στρατιωτικές υποχρεώσεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός. Στην Ε Μ.Κ (Δράμα).εργάστηκε 2 περιόδους σε καλοκαιρινά προγράμματα: Παιδί και θάλασσα και 3 χρονιές σε ακαδημίες ποδοσφαίρου (6-11 ετών).

Παράλληλα όμως με την αγάπη του για τον Αθλητισμό έβλεπε ότι “έφτιαχνε” Στίχους (από το Γυμνάσιο)…. «ξεχωρίζω- Θυμάμαι ήχους και κατάφερα να γράψω και Βουλγάρικο στίχο (στην γλώσσα που χρησιμοποιούσα στην Περίοδο των σπουδών μου)».

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι κάποιοι από τους (μητρική γλώσσα-ΕΛΛΗΝΙΚΑ) στίχους του να μελοποιηθούν, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να υπάρχουν στο youtube – Καναλι Dimitrios Tsoumetis 7 τραγούδια σε στίχους του, με το ένα ερμηνευμένο από τον ίδιο ….7 τραγούδια.

Εάν επισκεφθείτε το κανάλι ακούστε τα, και κάντε μια εγγραφή, ένα σχόλιο, ένα like.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό