Δήμος Καβάλας: Ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου από τον εκπρόσωπο της ΔΕΔΑ

Δήμος Καβάλας: Ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου από τον εκπρόσωπο της ΔΕΔΑ

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ιακωβίδη, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Μάκη Χαραλαμπίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη, ενημερώθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 από τον υπεύθυνο της ΔΕΔΑ, Γιώργο Τελκιρίδη, για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή του Περιγιαλίου.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, την οποία παρακολούθησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΑΜ-Θ, Χρήστος Γάκης, έγινε εκτενής αναφορά τόσο στις πρώτες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ανατολική πλευρά της πόλης, όσο και στις αποκαταστάσεις των δρόμων, με βάση τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές.
Ο κ. Μουριάδης ζήτησε από τον εκπρόσωπο της ΔΕΔΑ να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτόπιος έλεγχος για την ποιότητα των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου, σε αγαστή συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη συντονισμού της εν λόγω εταιρίας με τον Δήμο Καβάλας και τη ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να εκτελεστούν αρμονικά και χωρίς ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Καβάλας, όλα τα προγραμματισμένα έργα στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης.
Αντίστοιχες επισημάνσεις έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Χρήστος Γάκης, τονίζοντας επίσης πως είναι απαραίτητες ορισμένες μικρές βελτιώσεις στην όδευση του αγωγού, με στόχο τη μελλοντική σύνδεση περισσότερων περιοχών της Καβάλας, με το δίκτυο φυσικού αερίου.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό