Δήμος Κομοτηνής: Followgreen-Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Γιορτάζουμε τις ημέρες του Πάσχα με οικολογική συνείδηση.

Δήμος Κομοτηνής: Followgreen-Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Γιορτάζουμε τις ημέρες του Πάσχα με οικολογική συνείδηση.

Το Followgreen σου προτείνει τρόπους για να μετατρέψεις τις φετινές γιορτινές μέρες του Πάσχα στην πιο οικολογική εκδοχή τους. Φτιάξε τη δική σου οικολογική βαφή για αυγά, τις δικές σου λαμπάδες και πες όχι στη σπατάλη τροφίμων, που δυστυχώς συμβαίνει κατά κόρον αυτές τις μέρες.
Λάβε μέρος στο Green Mission «Γιορτάζουμε τις ημέρες του Πάσχα με οικολογική συνείδηση» & Κέρδισε ένα «Apple i Pad 9th Gen 64 Gb»
Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.
Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση:
Η ανάδειξη της/του νικήτριας/τή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό