Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εγγραφές στις παιδικές κατασκηνώσεις Μάκρης

Δήμος Μαρωνείας Σαπών: Εγγραφές στις παιδικές κατασκηνώσεις Μάκρης

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αρχίζει η διαδικασία εγγραφής παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση του κρατικού προγράμματος «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για το καλοκαίρι 2022.
Η Παιδική Εξοχή Μάκρης για το καλοκαίρι του 2022 θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της 750 παιδιά και ΑμεΑ με τους συνοδούς τους, ηλικίας από 7 έως 15 χρονών, αγόρια και κορίτσια, σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους των εννέα ημερών από 150 κατασκηνωτές – ΑμεΑ- συνοδοί σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο, για τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο 2022.
Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνονται στις κατά τόπους Κρατικές Υγειονομικές Υπηρεσίες (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, Πολυϊατρεία, Ιατρεία του ΙΚΑ, Kρατικά Νοσοκομεία – Τακτικά εξωτερικά Ιατρεία) της περιοχής όπου θα συμπληρώνεται το Δελτίο Κατασκηνωτή από τον εκάστοτε ιατρό, αλλά και από ιδιώτες Ιατρούς.
Οι γονείς με τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται τις παραπάνω Υγειονομικές Υπηρεσίες για την εγγραφή τους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2022.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις εγγραφής, τις κατασκηνωτικές περιόδους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά κλπ, απευθυνθείτε στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, υπεύθυνη κ. Αποστολία Φακούδη, στα τηλέφωνα 2532023578 και 2533022149.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό