ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής: Έρχεται το  We Grow Kids Festival-Υπαίθριο Φεστιβάλ για παιδιά με πάνω από 30 εργαστήρια και δράσεις

ΔΚΕΠΠΑΚομοτηνής: Έρχεται το We Grow Kids Festival-Υπαίθριο Φεστιβάλ για παιδιά με πάνω από 30 εργαστήρια και δράσεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 11πμ-2μμ
Τη μέλισσα 🐝 την αγαπάμε σε αυτό το φεστιβάλ και πάντα ψάχνουμε τρόπους να σας μιλάμε για τη σημαντικότητα της στην αναπαραγωγή της φύσης. Φέτος θα σας τα πει το Apomeli -Μέλι Διώνη και θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τη δική σας κεραλοιφή. Για αυτό φέρτε μαζί σας ένα μικρό βαζάκι.
Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” θα ενισχύσει με τη δράση του το στόχο της φετινής διοργάνωσης #inclusivity και μέσα από το παιχνίδι θα μας μιλήσει για τη συμπερίληψη των ατόμων με νοητική αναπηρία.
Σε ένα μίνι πάρκο παιχνιδιών δεξιοτήτων θα μας υποδεχτεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.
Το Κουκλοθέατρο Κοκου-Μουκλό πριν την απογευματινή παράσταση θα πραγματοποιήσει ένα ενδιαφέρον εικαστικό εργαστήρι κατασκευής φυλαχτών για να προστατευτούμε από το βαρύ χειμώνα!
Είχατε την εντύπωση ότι η φιλοσοφία αφορά μόνο τους ενήλικες; Η εκπαιδευτικός Έλσα Γιαμακίδου γνωρίζει καλά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα μιλήσει για μεγάλες ιδέες με τους μικρούς φιλοσόφους!
Αν αναρωτιέστε πώς περνάνε τα παιδιά τη μέρα τους στο ΚΔΑΠ Δήμου Κομοτηνής θα είναι εκεί για να σας δείξει σε μια κυκλική παρουσίαση όλες τις δημιουργικές του δραστηριότητες! Αφορά ηλικίες 5-12.
Και επειδή ποτέ δεν κουραζόμαστε στο φεστιβάλ έχουμε και μια άλλη διαδρομή για να ακολουθήσετε. Μια διαδρομή στην ιστορία της μουσικής που θα προσφέρει γνωριμία με διάφορα μουσικά είδη και μουσικά όργανα μέσα από αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια. Καθοδηγτής στη διαδρομή θα είναι το Ωδείο Μ. Συκάκη!
Πιο χρήσιμα από ποτέ είναι τα μαθήματα πρώτων βοηθειών που θα μας προσφέρει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Και όχι μόνο αυτό. Θα μας γνωρίσει και όλα τα οχήματα και τον εξοπλισμό του.
Και τον αθλητισμό αγαπάμε στο φεστιβάλ. Για αυτό δε λείπει ποτέ από τις πρωινές δράσεις.
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Κομοτηνής – Σ.Α.Κ, το τμήμα BADMINTON KOMOTHNHS του Α.Σ. Ακαδημία Κομοτηνής και ο ΓΑΣ Κομοτηνή 1976 θα σας μυήσουν στις τεχνικές των αθλημάτων, με τα οποία ασχολούνται με αγάπη και μεράκι.
Αγαπάμε και την καλλιέργεια! Άλλωστε τι WeGrow θα είμασταν αν δε σας μαθαίναμε πώς να καλλιεργείτε την τροφή σας και να κάνετε τη μεγαλύτερη επανάσταση απέναντι στη βιομηχανία τροφίμων. Κι έτσι από το ξεκίνημα αυτού του φεστιβάλ η αγαπημένη μας ομάδα των Σπορίτες Ροδόπης _ μέλος του δικτύου Σιτώ _ www.sito.gr γεμίζει τις αυλές σας με μαρουλάκια και ρεπάνια που μαθαίνετε να μεταφυτεύετε και με σπόρους ρόκας που θα σπείρετε και θα καλλιεργήσετε.
Μια ξεχωριστή δράση αστροπαρατήρησης από τον Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (Σ.Ε.Α.Θ) θα σας περιμένει το βραδάκι, ενώ εκτυλίσσεται το βραδινό μας πρόγραμμα.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό