Δολοφονία Άλκη: Πατέρας ενός συλληφθέντα ξεσπά σε κλάματα

Δολοφονία Άλκη: Πατέρας ενός συλληφθέντα ξεσπά σε κλάματα

Συγγνώμη από τον Άλκη και τους γονείς του ζητά ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας ενός εκ των συλληφθέντων, του 23χρονου που απολογείται για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ο άνδρας λέει ότι μόνο οι γονείς του Άλκη έχουν δικαίωμα να μιλάνε, καθώς και ότι θεωρεί τον 19χρονο παιδί του.

 

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου, θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγγνώμη από τον ίδιο τον Άλκη που είναι εκεί πάνω, το θεωρώ παιδί μου, από τους γονείς του που ξέρω τι περνάνε, είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δεν ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητά του» λέει με φωνή που τρέμει.

 

«Με τον γιο μου δεν μίλησα καθόλου, όλο κλαίει, ντρέπεται πάρα πολύ, μας αγαπάει πολύ και δεν μπορεί να μας μιλήσει καθόλου. Του πήγα ρούχα, πιστεύω να πάνε όλα καλά» αναφέρει ο άνδρας και ξεσπά σε κλάματα.

 

Η ανακρίτρια ζητά DNA από το λευκό αυτοκίνητο
Στο μεταξύ και ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις των συλληφθέντων, η ανακρίτρια, έχει ζητήσει δείγμα DNA από το λευκό αυτοκίνητο.

 

Συγκεκριμένα ζητά δείγμα από διάφορα σημεία, όπως από τον λεβιέ, το τιμόνι, την πόρτα του συνοδηγού, και τις δύο πίσω πόρτες.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό