Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι οι δύο εκ των συλληφθέντων

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι οι δύο εκ των συλληφθέντων

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν οι δύο από τους συλληφθέντες οι οποίοι εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη μαραθώνια απολογία του στην 7η Τακτική Ανακρίτρια, που ξεπέρασε τις τρεις ώρες, ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να ισχυρίστηκε πως “συνεπλάκη με τον έναν εκ των παιδιών, αυτόν που είχε στο χέρι του κράνος, και όχι με τον θανόνταΜε χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα με μαχαίρι δύο φορές στο πόδι”.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος Έλληνας βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτρια για περίπου δύο ώρες.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του 21χρονου, Νικόλαος Ζήνδρος, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια φέρεται να είπε τα εξής: “Βγαίνω από το αυτοκίνητο και βλέπω σφοδρότατα χτυπήματα και ροπαλιές με ιδιαίτερη ένταση. Αντιλήφθηκα ότι θα εκτραπεί η κατάσταση και πιθανόν να οδηγήσει σε μοιραία αποτελέσματα. Μετά μπήκα αμέσως ξανά στο αυτοκίνητο. Πήγαμε εκεί στον σύνδεσμο γιατί ξέραμε ότι θα βρούμε οπαδούς. Κάποια έφεραν όπλα, κάποια όχι”.

Μάλιστα, ο 21χρονος συλληφθείς φέρεται να δήλωσε πως “έχω μετανιώσει και δεν ξέρω πώς θα ζήσω από εδώ και πέρα γνωρίζοντας ότι είμαι μέρος αυτού που έχει συμβεί”.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος που παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στις Αρχές, πήρε σήμερα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια άλλοι τρεις συλληφθέντες που φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ την Παρασκευή οι υπόλοιποι τέσσερις.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο κ. Ζήνδρος:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό