Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος

Δολοφονία Άλκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατέστη και ο 22χρονος, οδηγός του τρίτου οχήματος, που παραδόθηκε το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ.

Κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του και το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου αυτό να ενεργοποιηθεί.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως επίσης για οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς.

Σήμερα το πρωί ο 12ος φερόμενος δράστης της δολοφονικής επίθεσης, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Ελληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1,80 μ., και έχει γένια. Ισχυρίστηκε, ωστόσο, ότι δεν γνωρίζει το επίθετό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο «Αθηναίος» φέρεται να μίλησε για τον «Ντίνο», χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες ή αξιόπιστες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του ο 22χρονος, δεν είναι οργανωμένος οπαδός και βρέθηκε συγκυριακά στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ενώ υποστηρίζει ότι δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο (γκρι POLO) παρά μετέφερε τρία άτομα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό