Δολοφονία Τήνος: Τι προηγούμενα είχαν θύτης και θύμα

Δολοφονία Τήνος: Τι προηγούμενα είχαν θύτης και θύμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου, που δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα.

 

Ένας υπερήλικας  93 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

 

Η άγρια δολοφονία έγινε μετά τις 12 έξω από το σπίτι του θύματος, την ώρα που ο άτυχος είχε παρκάρει. Ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη.

 

Όπως τόνισαν γείτονες των δυο στις Αρχές ο άτυχος άνδρας κατέβηκε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του και πήγε προς το αυτοκίνητό του όταν ο ηλικιωμένος που ζει στο ισόγειο τον είδε και άρχισε να του επιτίθεται. Οι δύο τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λογομάχησαν και τότε ο δράστης έβγαλε την καραμπίνα και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

 

O 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

 

Σύμφωνα με τους γείτονες οι καβγάδες ανάμεσά τους ήταν συνεχείς. Ο δράστης είχε μηνύσει τον 52χρονο κατά το παρελθόν τουλάχιστον δύο φορές. Στην μία τον κατηγορούσε ότι είχε δηλητηριάσει ένα πηγάδι ιδιοκτησίας του και στην άλλη -που υποβλήθηκε πριν από λίγους μήνες- γιατί είχε βάλει κεραία στην ταράτσα του κτιρίου στο οποίο διέμεναν.

 

Ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας μάλιστα είχε και εκείνος μηνύσει τον δράστη έπειτα από περιστατικό κατά το οποίο ο ηλικιωμένος φέρεται να του επιτέθηκε με μια μαγκούρα.

Τήνος: Πώς ο 93χρονος σκότωσε τον 50χρονο αγιογράφο – Τι προηγούμενα είχαν

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό