Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες για Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

Δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες για Covid -19 στην ΠΕ Ροδόπης

Συνεχίζονταιοι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί  έλεγχοι (rapidtest) για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την πρόληψη και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού.

Σε σταθερή λειτουργία βρίσκονται οι σταθμοί δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορονοϊό, στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε Ροδόπης και στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ΠΑΜΘ, στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δράσης της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 7Οκτωβρίου 2022, διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-15:00

Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (Υψηλάντου & Συμεωνίδη γωνία, Κομοτηνή)

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-15:00

Σάπες (Βασιλείου Κουτουμάνη,)

Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-14:00

Ξυλαγανή (Πλατεία Ελευθερίας, Δημοτικό κατάστημα Ξυλαγανής)

Τρίτη 10:00-14:00

Σώστης (Νέο Δημαρχειακό Μέγαρο Σώστη)

Πέμπτη 10:00-14:00

Ίασμος (Κέντρο Υγείας Ιάσμου)

Τετάρτη 10:00-14:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιείται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selida-perodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό