ΔΠΘ: Εκδήλωση και Εργαστήριο Σταθμός για Τελειόφοιτους και Αποφοίτους Μηχανικούς!

ΔΠΘ: Εκδήλωση και Εργαστήριο Σταθμός για Τελειόφοιτους και Αποφοίτους Μηχανικούς!

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 10.00 π.μ., προσκαλούμε όλους τους τελειόφοιτους και νέους μηχανικούς που αναζητούν εργασία στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (στο ισόγειο του Κτιρίου Α) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης -Κιμμερίων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των νέων που αναζητούν εργασία και κορυφαίων εταιριών που αναζητούν ταλαντούχους εργαζόμενους και συνεργάτες για να ενισχύσουν το δυναμικό τους. Με την συμμετοχή 22 αναγνωρισμένων εταιριών, όπως, Πλαστικά Θράκης, AD Constructions, Mytilinaios, Hellenic Τrain, MANAGEMENT FORCE Group, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Geosystems Hellas, ΓΕΩΓΝΩΣΗ Α.Ε., TreeCompany, ΠΕΝΕΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ κ.α., η εκδήλωση αναμένεται να προσφέρει μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να: • Παρουσιάσουν το βιογραφικό τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιριών. • Ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς εργασίας. • Διευρύνουν το δίκτυο επαγγελματικών σχέσεών τους.

Επίσης, στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, θα οργανωθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Αμφιθέατρο 4 του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, εργαστήριο με θέμα «Τα μυστικά των βιογραφικών και των συνεντεύξεων».  Σκοπός του εργαστηρίου είναι να προσφέρει ιδέες και συμβουλές για την κατάλληλη προετοιμασία όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας».

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις και να ενισχύσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας καριέρας.  Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε! Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης. Δόκας Ιωάννης, Αν. Καθηγητής ΔΠΘ  Ιωάννης Καββαδίας, Επίκ. Καθηγητής ΔΠΘ Μάνος Ροβίθης, Επίκ. Καθηγητής ΔΠΘ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό