ΔΠΘ και Ένωση Κυριών Δράμας επισκέπτονται το Όσλο στα πλαίσια συναντήσεων δικτύωσης και εκπαίδευσης για θέματα έμφυλης βίας απο εξειδικευμένους φορείς (φωτος)

ΔΠΘ και Ένωση Κυριών Δράμας επισκέπτονται το Όσλο στα πλαίσια συναντήσεων δικτύωσης και εκπαίδευσης για θέματα έμφυλης βίας απο εξειδικευμένους φορείς (φωτος)

H Ένωση Κυριών Δράμας επισκέπεται την Νορβηγία στα πλαίσια εγκεκριμένου χρηματοδοτούμενου προγράμματος για την έμφυλη βία που υλοποιείται με την αγαστή συνεργασία  του ΔΠΘ.
Όπως σημειώνουν σε ανάρτησή τους στο διαδίκτυο τα μέλη της Ένωσης Κυρικών Δράμας κατά την επίσκεψή τους στη Νορβηγία
“Η πρώτη συνάντηση της αποστολής μας στο Όσλο ολοκληρώθηκε  με επιτυχία. Επισκέφτηκαμε το Υπουργείο Εξωτερικών και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των δύο προγραμμάτων “Ώρα να μιλήσεις” και @mobileschooltravels.
Οι εκπρόσωποι του υπουργείου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αψογη διαχείριση των προγραμμάτων και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας.
Η δεύτερη μας επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στον φορέα Alternative to Violence.
Η αποστολή παρακολούθησε με ενδιαφέρον την πρώτη ενότητα με θέμα “Σπάσε τη Σιωπή” που αφορά ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διαχείρισης της ενδοοικογενειακής βιας.
Με την δεύτερη επίσκεψη η Πρόεδρος κ. Αλίκη Τσιαμούρα και η Κοσμητόρισσα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Καθηγήτρια κ. Sevaste Chatzifotiou ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα συναντήσεων δικτύωσης και εκπαίδευσης στα θέματα έμφυλης βίας απο εξειδικευμένους φορείς στο Όσλο της Νορβηγίας.
Είμαστε περήφανοι/ες που το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με τα υψηλά επιστημονικά καταρτησμένα στελέχη του αποτελεί ένα από τα τρία συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της χώρας μας στα εγκεκριμένα χρηματοδοτούμενα προγράμματα της έμφυλης βίας τα οποία υλοποιούμε σε αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια!”
Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις με εξειδικευμένους φορείς στο Όσλο:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό