Δράμα: Αγώνας Δρόμου «Κούπτσιος Δρόμος Θυσίας 2023» στον Βώλακα

Δράμα: Αγώνας Δρόμου «Κούπτσιος Δρόμος Θυσίας 2023» στον Βώλακα

Τον Αγώνα Δρόμου «Κούπτσιος Δρόμος Θυσίας 2023», διοργανώνουν για μια ακόμα χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βώλακα και την Εταιρεία Δραμινών Μελετών.

Ο Αγώνας Δρόμου Τρεξίματος, διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κούπτσια 2023» προς τιμήν του Μάρτυρα – Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Άρμεν Κούπτσιου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 10 π.μ.. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν τον αγώνα με αφετηρία την διασταύρωση Κ. Νευροκοπίου – Βώλακα στο 27ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας – Νευροκοπίου, και θα τερματίσουν στην πλατεία του Βώλακα, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται στην αφετηρία πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Στην κατηγορία Ανδρών, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος μπορούν να συμμετέχουν στις ακόλουθες κατηγορίες: 1η κατηγορία έως 34 ετών, 2η κατηγορία 35-44 ετών, 3η κατηγορία 45-54 ετών, 4η κατηγορία 55-64 ετών και 5η κατηγορία από 65 ετών και άνω.

Αντίστοιχα οι γυναίκες, θα αγωνιστούν σε μια κατηγορία.

Για την ιστορία, στον πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης και στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ στους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Πηγή: proinos-typos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό