Δράστης προσπάθησε να ληστέψει διαμέρισμα και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Δράστης προσπάθησε να ληστέψει διαμέρισμα και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει σε διαμέρισμα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ο αλλοδαπός άντρας, περίπου 35 ετών, προσπάθησε να «τρυπώσει» σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Σωκράτους με σκοπό να αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας και, πιθανότατα μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός και ότι έχει κληθεί η αστυνομία, τράπηκε σε φυγή.

Στην προσπάθειά του ωστόσο να απομακρυνθεί, διέσχισε τρέχοντας και κάθετα την οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που κατευθύνονταν στο ρεύμα προς ανατολικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο άντρας φέρει κακώσεις στον θώρακα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό