ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Με απόφαση της ηγεσίας του Κόμματος και σε συνεννόηση με τον Υφυπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Μπούγα, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Αν. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ανέλαβε να σηκώσει το βάρος υποστήριξης δύο κρίσιμων Νομοσχεδίων που ενδεχομένως να επηρεάσουν καταλυτικά την περαιτέρω προσπάθεια της Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη.

Ο έμπειρος Θράκας πολιτικός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι εδώ για τα δύσκολα, στηρίζοντας την παράταξη μέσα στην οποία ανδρώθηκε πολιτικά και υποστηρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια του πρωθυπουργού.

Για την επικείμενη κρίσιμη κοινοβουλευτική μάχη που ξεκινά αυτές τις μέρες, στην οποία θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Βουλευτής Ροδόπης έχει επιστρατεύσει όχι μόνο πολιτικά αλλά και ισχυρά νομικά επιχειρήματα και επίσης τη διεθνή του εμπειρία με συγκριτικές μελέτες σε σχέση με τα ισχύοντα σε άλλες Χώρες.

Στη διαδικασία αυτή την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν, τόσο ο Γ. Γεραπετρίτης όσο και ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Είναι σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία προσέρχεται με το βαρύ πυροβολικό της και αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτε αναπάντητο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό