Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών μετά από πολύμηνη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ασφαλιστική αγορά αρχικά ως ασφαλιστής στην American Life (ALICO), ενώ το 1969 ίδρυσε μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία INTERAMERICAN.  

Στα χρόνια της επαγγελματικής του δραστηριότητας εκτός της INTERAMERICAN, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ίδρυσε, υπήρξε μέτοχος, εξαγόρασε & ανέπτυξε επιχειρηματικά πλήθος εταιρειών σε Ελλάδα & Κύπρο μεταξύ αυτών, το ιδιωτικό νοσηλευτήριο Ευρωκλινική, την Κυπριακή Ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance, τις κινηματογραφικές αίθουσες Village Roadshow Greece και τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA & Channel 9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Ασφαλιστική αγορά υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός καθώς στα χρόνια που διηύθυνε την INTERAMERICAN πολλοί ασφαλιστές έμαθαν το επάγγελμα δίπλα του, εκπαιδεύτηκαν από εκείνον και τους συνεργάτες του & μεγάλωσαν μαζί του έχοντας τον σαν πρότυπο Ασφαλιστή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό