Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με έναν ειλικρινή  και βαθιά συγκινητικό αποχαιρετισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησαν τον πρόεδρό τους οι άνθρωποι του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, της Ομάδας της Ηπείρου, στης οποίας το τιμόνι βρισκόταν για 15 συναπτά έτη και πάλεψε με νύχια και με δόντια, μαζί με όλους, για την εξέλιξη του  θεσμού και το όνειρο ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος!
Ήταν κι επιχειρηματίας, γνωστός στην περιοχή μας με  το εργοστάσιο χρωμάτων Benjamin Moore στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Γνώριμος στους Κομοτηναίους αλλά και στους φιλάθλους όταν ο Πάνθραξ ήταν στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Ας δούμε όμως τι έγραψε στον αποχαιρετισμό της η οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
“Η ημέρα εκείνη που δεν θα θέλαμε να έρθει ποτέ, δυστυχώς ξημέρωσε. Ο αγαπημένος μας πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφυγε από την ζωή. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια παρότι η μάχη ήταν άνιση. Ένας υπέροχος άνθρωπος που από το 2008 όταν και ανέλαβε ιδιοκτήτης του συλλόγου κατάφερε να γράψει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να μνημονεύεται ως ο καλύτερος πρόεδρος που είχε ποτέ του ο “Άγιαξ της Ηπείρου».
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου και ο άνθρωπος που γιγάντωσε τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Στα 15 χρόνια της θητείας του, κατάφερε να βάλει τις βάσεις ώστε ο Π.Α.Σ. να σταθεροποιηθεί στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία και να αποτελέσει ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος για όλους, με μεγαλύτερο κατόρθωμα η έξοδος στην Ευρώπη την σεζόν 2015-16. Ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό καλοκαίρι του «Άγιαξ της Ηπείρου», και η κορυφαία στιγμή του συλλόγου με τα 4 ματς κόντρα σε Οντ και Άλκμααρ, στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη όλων των Ηπειρωτών. Παράλληλα έφτασε πολύ κοντά και στο όνειρο ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αφού δύο φορές η ομάδα έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση ημιτελικά του θεσμού.
Η οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θρηνεί και με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.
Καλό ταξίδι πρόεδρε, το ευχαριστώ δεν αρκεί για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που πρόσφερες στην ιστορία του Π.Α.Σ. και στην πόλη των Ιωαννίνων”.
Πηγή: FB
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό