Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής και ο πρωτεργάτης του αθλήματος της Ελληνικής Ιππικής Αντοχής

Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής και ο πρωτεργάτης του αθλήματος της Ελληνικής Ιππικής Αντοχής

Θρηνεί ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Γιώργου Παπαδόπουλου ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 58 του χρονιά μετά από μάχη που έδωσε με δύσκολη ασθένεια.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανήκε στους ιδρυτές του συλλόγου μας και διετέλεσε πρόεδρος του μέχρι αναγκαστικά να παραιτηθεί διότι έγινε κριτής στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής.

Βαθύς γνώστης του αλόγου και της ιππασίας, μύησε και μετέδωσε την αγάπη του αυτή σε πολλά μέλη του συλλόγου μας. Πάντα δήλωνε παρών σε όποιον του ζητούσε την βοήθεια του όταν αντιμετώπιζε κάποιο άλογο πρόβλημα ή για θέματα ίππευσης και πάντα ήταν πρόθυμος να προσφέρει για την ανάδειξη του συλλόγου και ως μέλος αλλά και ως πρόεδρος.

Κέρδισε τον σεβασμό όλων των «αλογάδων» της Ελλάδας, πάντα χαμογελαστός, ήρεμος αλλά και αυστηρός όταν απαιτούταν για την ευζωία των ζώων αλλά και την ασφάλεια των ιππέων. Οργανωτικός, μεθοδικός μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είτε αυτό αφορούσε έγγραφα είτε δραστηριότητες.

Αποχαιρετούμε τον πρόεδρο μας, τον φίλο μας και συνοδοιπόρο φίλιππο Γιώργο Παπαδόπουλου με σεβασμό και με θλίψη. Η απουσία του σημαντική για το σύλλογο μας αλλά η μνήμη μας δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί.

Το τελευταίο αντίο θα του το πούμε την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 12 η ώρα στον Ιερό Ναό του Κοσμά Αιτωλού (όπισθεν εμπορικού κέντρου Κοsmopolis).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας:

Με βαθιά θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση η Ελληνική Ιππασία αποχαιρετάει έναν πρωτεργάτη της Ιππικής Αντοχής, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 58 ετών και έπειτα από άνιση μάχη με ασθένεια. Η αγάπη του για τα άλογα τον έφεραν στο άθλημα, μάλιστα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος του φυσιολατρικού Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής, από όπου αποχώρησε όταν εντάχθηκε στην αθλητική ιππασία ως κριτής.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν εθνικός και διεθνής κριτής και ο μοναδικός διεθνής τεχνικός επιτετραμμένος σε άθλημα της Ιππασίας στην Ελλάδα. Ήταν στυλοβάτης του αθλήματος της Ιππικής Αντοχής, Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής από την ίδρυση της, παρών σε όλους τους αγώνες από την αρχή της έως το τέλος, σε κάθε εκκίνηση και τερματισμό. Βοήθησε το άθλημα θέτοντας τις βάσεις και με τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το πάθος του το οδήγησε στην ανάπτυξη του, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Πάνω από όλα όμως ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και ευγένεια. Γελαστός, ήρεμος και πάντα αισιόδοξος. Αυτή την αγάπη και αυτή την αισιοδοξία μετέδιδε σε όλους και έτσι θα τον θυμόμαστε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της ΕΟΙ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: Γιώργο θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, για πολλά χιλιόμετρα ακόμα!

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                              Ο Αντιπρόεδρος

Έλλη Σ. Τσομπανίδου                             Αναστάσιος Χαρισίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό