Έγινε παρουσίαση της τουριστικής προοπτικής του Δήμου Καβάλας

Έγινε παρουσίαση της τουριστικής προοπτικής του Δήμου Καβάλας

Η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στον Δήμο Καβάλας, καθώς και η διεύρυνση των υφιστάμενων δράσεων τουριστικής προβολής, συζητήθηκαν στην συνάντηση εργασίας της διευθύντριας πολιτιστικού τουρισμού και ανάπτυξης της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Κυριακής Γανίτου, με την ιδρύτρια της Travel Media Applications και γενική διευθύντρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας Τravel Daily News, Βίκυ Καραντζαβέλου.

Η Β. Καραντζαβέλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη της Καβάλας και τις ποικίλες δράσεις της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε ό,τι αφορά στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή.

Η Κ. Γανίτου, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, έκανε μία διεξοδική ανάλυση των δυνατοτήτων προβολής, κυρίως με γνώμονα την ανάδειξη των εναλλακτικών διαδρομών, του πολιτιστικού τουρισμού και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης, έχοντας ως στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αναλύθηκε, ακόμα, η προοπτική ανάπτυξης μορφών τουρισμού που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον, καθώς το ενδιαφέρον των δυνητικών επισκεπτών, τα τελευταία έτη, αφορά σε ελκυστικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον προορισμούς.

K-typos

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό