Εγκλημα στη Ρόδο: Κώστας Μοίρας – Αυτός είναι ο 40χρονος αλουμινάς που δολοφόνησε τη Δώρα και αυτοκτόνησε

Εγκλημα στη Ρόδο: Κώστας Μοίρας – Αυτός είναι ο 40χρονος αλουμινάς που δολοφόνησε τη Δώρα και αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος από τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας, στη μέση του δρόμου, το απόγευμα της Τετάρτης, από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας Κώστας Μοίρας, ήταν τεχνίτης αλουμινάς και με την 32χρονη εκπαιδευτικό διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους εννέα μήνες. Μάλιστα, το ζευγάρι από τον περασμένο Ιουλίο αποφάσισε να συγκατοικήσει, και -όπως αναφέρει το περιβάλλον της άτυχης κοπέλας- από τότε άρχισαν να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Ο 40χρονος ήταν διαζευγμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί, αλλά και στον γάμο του είχε προβλήματα εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του.

Πριν χρόνια, ο 40χρονος είχε χάσει την όραση του για διάστημα δύο ετών, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί και ορισμένοι στη γειτονιά υποστηρίζουν ότι αυτό το επεισόδιο τον είχε σημαδέψει και είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά του.

 

“Βαρύ” το παρελθόν του δράστη στη Ρόδο

Ο 40χρονος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών στη 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί τέσσερις μήνες υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Στην πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί, ο 40χρονος είχε προκαλέσει επίσης προβλήματα. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της στα 500 μέτρα.

Η γυναίκα υποστήριξε επίσης στο δικαστήριο, ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να τη σημαδεύει.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της.

Net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό