Εικαστική Δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών

Εικαστική Δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών

Οι δημιουργίες προβάλλονται στην πλατφόρμα από 23 Μαρτίου  έως 11 Απριλίου

O Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης υλοποιεί Εικαστική Δράση Ανακύκλωσης, μέσα από τη δημοτική πλατφόρμα followgreen.gr/komotini, με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα ανακύκλωσης.

Η Εικαστική Δράση εξελίσσεται από τον Μάρτιο και περιλαμβάνει 91 έργα από ομάδες μαθητών των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των γυμνασίων του Δήμου Κομοτηνής, στα οποία οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης, ανέπτυξαν εικαστικά έργα με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.

Όλες οι δημιουργίες των μαθητών έχουν αναρτηθεί στη δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης, όπου τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει έως και 3 εικόνες
  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να δηλώσει την προτίμησή του μόνο 1 φορά

Στο τέλος της δράσης θα βραβευτούν τα πρώτα εικαστικά έργα και όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος θα παραλάβουν ηλεκτρονικό έπαινο συμμετοχής.

Οι δημιουργίες θα προβάλλονται στην πλατφόρμα από τις 23 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2022. Τα σχολεία και τα ονόματα των μαθητών που συμμετέχουν, παραμένουν απόρρητα.

Καλούμε όλους και ιδιαίτερα τους γονείς, να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών δηλώνοντας την προτίμησή τους στα έργα που λαμβάνουν μέρος στην Εικαστική Σχολική Δράση.

Όλοι μαζί στις δράσεις για το Περιβάλλον !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό