Εκ νέου δήμαρχος Κομοτηνής ο Ιωάννης Γκαράνης:”Ευχαριστώ τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν ξανά την “Κοινωνία Πολιτών” (φωτος)

Εκ νέου δήμαρχος Κομοτηνής ο Ιωάννης Γκαράνης:”Ευχαριστώ τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν ξανά την “Κοινωνία Πολιτών” (φωτος)

Σε πανηγυρικό κλίμα το εκλογικό κέντρο του νυν και εκ νέου δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη

Ο δήμαρχος εκλέγεται με 52,90% στο 40% της ενσωμάτωσης, έναντι ποσοστού 38,88% της παράταξης του Αντώνη Γραβάνη “Κομοτηνή Δυνατά”

Σε δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος σημείωσε:  “Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο που εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά την “Κοινωνία Πολιτών”! Εμείς από την μεριά μας κάναμε έναν προεκλογικό αγώνα ήπιων τόνων, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε το έργο μας και να ζητήσουμε την στήριξη των Κομοτηναίων για να συνεχίσουμε το έργο που ήδη ξεκινήσαμε. Την ερχόμενη πενταετία εντείνεται η προσπάθειά μας να αναδείξουμε την πόλη μας, την Κομοτηνή, και σ’ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει..!”

Τα συγχαρητήρια του αντιπάλου του, Αντώνη Γραβάνη, για την επανεκλογή του
Ο επικεφαλής της παράταξης “Κομοτηνή Δυνατά” Αντώνης Γραβάνης, που ήταν και ο κύριος αντίπαλος του εκ νέου δημάρχου Ιωάννη Γκαράνη, αργά χθες το βράδυ επικοινώνησε με τον δήμαρχο και του ευχήθηκε για την επιτυχία του:
“Μόλις επικοινώνησα με τον Δημάρχο κ. Γκαράνη Ιωάννη και τον συνεχάρη για την νίκη του. Οι δημότες της Κομοτηνής αποφάσισαν, εμάς μας όρισαν στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης και θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντα μας με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους”.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό