ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναλαμβάνει τη νεοσύστατη Ελπίδα Σαπών ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Βατός

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναλαμβάνει τη νεοσύστατη Ελπίδα Σαπών ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Βατός

Η έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή Δημήτρη Βατό ανακοίνωσε η Ελπίδα Σαπών, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, καθώς και τη γενική εποπτεία των ακαδημιών του συλλόγου.

Με προπονητική πορεία που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, από το 1984 μέχρι σήμερα, ο Δημήτρης Βατός έχει αφήσει το στίγμα του σε σωματεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, με σημαντικές διακρίσεις σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα.

Στη διαδρομή του έχει εργαστεί σε ιστορικούς συλλόγους όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Θερμαϊκός Θέρμης, μεταξύ άλλων, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων αθλητών.

Με την έλευσή του στην Ελπίδα Σαπών, ο έμπειρος τεχνικός καλείται να ανεβάσει επίπεδο τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής, με στόχο τη δημιουργία ενός δυναμικού και υγιούς μπασκετικού περιβάλλοντος.

thrakisports.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό