Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Χόρεψαν latin, κέρδισαν το golden buzzer και «τρελάθηκαν»!

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Χόρεψαν latin, κέρδισαν το golden buzzer και «τρελάθηκαν»!

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26/3) την εμφάνισή τους έκαναν η 10χρονη Μαριλένη και ο 13χρονος Αλέξανδρος, όπου χόρεψαν latin και ξεσήκωσαν τόσο τους κριτές, όσο και το πλατό.

 

Όπως βλέπουμε καθώς προχωρούν τα επεισόδια, πολλοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν συνεχώς το πόσο ταλαντούχοι είναι και το πόσο πολύ αξίζουν στο να περάσουν στην επόμενη φάση.

 

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26/3) είδαμε ότι δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στον χορό η 13χρονη Μαριλένη και ο 13χρονος Αλέξανδρος, όπου οι δυο τους είναι ζευγάρι latin και το έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ, για να μπορέσουν να βελτιωθούν και να φτάσουν σε ένα υψηλό για την ηλικία τους επίπεδο.

 

 

Μετά από το τέλος της εμφάνισής τους και αφού οι κριτές είχαν ήδη ξεσηκωθεί και τους χειροκροτούσαν όρθιοι, οι δυο τους άκουσαν τα πιο συγκινητικά σχόλια από όλους. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος ήταν εκείνος που “τρέλανε” τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, μιας και συνεχώς του έκλεινε το μάτι, λέγοντάς του ότι το έκανε και στην χορογραφία.

 

 

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά από την κριτική, πήρε την πρωτοβουλία και σηκώθηκε πάνω και εκεί έκανε και την μεγάλη έκπληξη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, πάτησε το golden buzzer, δίνοντας στο γλυκύτατο ζευγάρι των παιδιών την δυνατότητα να περάσουν απευθείας στον ημιτελικό.

gissp-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό