Ενοχλήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη διασκευή τραγουδιού της από τον Τάσο Μπουγά για διαφήμιση στην tv-Τι απαντά ο “πλανητάρχης”..

Ενοχλήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη διασκευή τραγουδιού της από τον Τάσο Μπουγά για διαφήμιση στην tv-Τι απαντά ο “πλανητάρχης”..

Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου σε ένα τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.

Ο …«πλανητάρχης» ή κατά κόσμον Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου για διαφήμιση για γνωστή εταιρεία με αρνιά και κοκορέτσια και την ενόχληση της τραγουδίστριας.

«Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε ότι πρέπει να πω αυτό το τραγούδι. Και από το τραγούδι που είπε η κ. Θεοδωρίδου πήραν μόνο μία λέξη, τη λέξη «φεγγάρι», και το είπα. Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν.

Δεν με πείραξε ότι είναι ένα γνωστό τραγούδι. Αυτό ήθελε να κάνει η εταιρεία και αυτό έπρεπε να πω», είπε αρχικά.

«Δεν έχω δουλειά να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Συμφωνεί με το μήνυμα που «στέλνει» το τραγούδι; «Όχι, μα όλος ο κόσμος δε μπορεί να τα τρώει όλα, άλλος τρώει κρέατα, άλλος λαχανικά. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχω καμία δουλειά.

Στα μαγαζιά που δουλεύω έχει έρθει να με ακούσει πάντως μαζί με τον άντρα της», επεσήμανε ο Τάσος Μπουγάς. «Η διαφημιστική έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους για τα δικαιώματα του τραγουδιού», ανέφερε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό