Έντονα «ερωτηματικά» με εγκυμοσύνη στο Survivor 5 (;)

Έντονα «ερωτηματικά» με εγκυμοσύνη στο Survivor 5 (;)

«Σεισμός» ταράζει το survivor 5, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ δύο παικτών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, μάλιστα, μιας αναπάντεχης εγκυμοσύνης, όπως φημολογείται τις τελευταίες ώρες.

Το ζευγάρι αυτό έχει φέρει αναστάτωση στο ριάλιτι επιβίωσης του SKAI. Οι δυο τους ανέπτυξαν από την αρχή κάτι παραπάνω από μια συμπάθεια και, εν συνεχεία, για λίγο καιρό άρχισαν να εκδηλώνονται παραπάνω, με το «Yes Magazine» να κάνει λόγο μέχρι και για συνευρέσεις τους, τη στιγμή που υο Twittwr εστιάζει αλλού.

Κάπου εκεί, όμως, έχει προκύψει ένα σημαντικό πρόβλημα, με την παραγωγή να είναι αρκετά ανήσυχη, αφού δεν είχε προμηθεύσει με τις κατάλληλες προφυλάξεις τους δύο παίκτες, κάτι που έχει «πυροδοτήσει» τις φήμες περί προβληματισμού, ειδικά για το κορίτσι που βλέπει τις «καυτές» περιπτύξεις τους να έχουν ίσως συνέπειες.

Οι ψίθυροι έχουν ξεκινήσει για μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη, που θα έθετε την παίκτρια εκτός Survivor, καθώς φυσικά δε θα μπορούσε να συνεχίσει, αν επρόκειτο να γίνει μητέρα. Σύντομα, όμως, θα φανεί το τι ισχύει τελικά, καθώς και το ποια θα είναι η στάση των εμπλεκομένων.

www.athensmagazine.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό