Έντονη αντίδραση από XanthiFans: «Μεγάλη ασάφεια και καμία διαφάνεια, εγκληματική πράξη τυχόν συγχώνευση του Ερασιτέχνη»

Έντονη αντίδραση από XanthiFans: «Μεγάλη ασάφεια και καμία διαφάνεια, εγκληματική πράξη τυχόν συγχώνευση του Ερασιτέχνη»

Με ένα μήνυμά τους στα social media (facebook και instagram) οι XanthiFans εξέφρασαν την ηχητή αντίθεσή τους στο «πόρισμα» της συγκέντρωσης που έγινε με πρωτοβουλία των Παλαιμάχων του ΑΟΞ για συνέχιση του συλλόγου μέσα από το ΑΦΜ του Ορφέα Ξάνθης.

Κάνουν μάλιστα λόγω για αδιαφάνεια και μεγάλη ασάφεια στις απαντήσεις που δόθηκαν αλλά και για «ηττοπάθειες και απελπιστικές κινήσεις», αλλά και για αποδοκιμασίες «μετα βδελυγμίας αλλά χωρίς επιχειρηματολογία». Οπως τονίζει η μόνη αναγνωρισμένη λέσχη οπαδών του ΑΟΞ, «προβλήματα έχουν περάσει όλες οι ομάδες ιστορικά, δεν διέγραψαν εν μια νυκτί ονόματα, σήματα, έδρα και φανέλες».

Η παρέμβαση των XanthiFans έχει ως εξής:

Το πόρισμα από το χτεσινό κάλεσμα των παλαιμάχων για το σημείο μηδέν ήταν όντως μηδέν. Με ρητορικές σε ερωτήσεις τύπου “δεν χρειάζεται να ξέρεις και μην σε νοιάζει εσένα ” . Χωρίς καμία διαφάνεια. Με μεγάλη ασάφεια ως προς τις κινήσεις που θα πράξουν μελλοντικά, χωρίς απαντήσεις . Στην αρχή ο πρόεδρος των παλαιμάχων αναφέρθηκε σε συγχώνευση σωματείων (ερασιτέχνη ΑΟΞ και Ορφέα ) και μετά από κάποιες κουβέντες το ανακάλεσε λέγοντας ότι δεν θα εμπλακεί ο ερασιτέχνης στο εγχείρημα. Όταν -δε- βγήκε στο βήμα ο νομικός μας εκπρόσωπος να μιλήσει για τον ερασιτέχνη με τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν, αποδοκιμάστηκε μετά βδελυγμίας αλλά χωρίς επιχειρηματολογία τόσο από την τριάδα των εκπροσώπων των παλαιμάχων στο πάνελ ,όσο και μικρής μερίδας από το κοινό με φράσεις τύπου «Ο ΑΟΞ πέθανε ». Ηττοπάθειες και απελπίστηκες κινήσεις δεν τις έχουμε ανάγκη. Προβλήματα έχουν περάσει όλες οι ομάδες ιστορικά, δεν διέγραψαν εν μια νυκτί ονόματα, σήματα, έδρα και φανέλες. Η Συγχώνευση του ερασιτέχνη κύριοι είναι εγκληματική πράξη!! Ο ΑΟΞ δεν χωράει πάνω του ούτε Ορφέα ,ούτε Άρη ,ούτε Απόλλωνα !!Ο ΑΟΞ είναι ένας και είναι ιστορικός!!
Διερευνείται το θέμα του ερασιτέχνη με τον κ.Σιδέρη να παρευρίσκεται στο κάλεσμα, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από μέρους του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό