Εορταστική συναυλία MOYSA αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE, στο Μέγαρο Μουσικής

Εορταστική συναυλία MOYSA αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE, στο Μέγαρο Μουσικής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Μέγαρο», διοργανώνει την εορταστική συναυλία MOYSA αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης,  την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, το πρόγραμμα Tempo Forte, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων Μουσικής EnnioMorricone Ελλάδος, αποτίνει φόρο τιμής στον σπουδαίο Ιταλό συνθέτη, ενορχηστρωτή, μαέστρο και τρομπετίστα, ο οποίος με το αξεπέραστο έργο του δημιούργησε τη δική του σχολή στην κινηματογραφική μουσική. Στο πλαίσιο της δράσης «Χριστούγεννα στο Μέγαρο», η δημιουργική «φλόγα» της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA) συναντά το ταμπεραμέντο του EnnioMorricone παρουσιάζοντας στο κοινό ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα το οποίο περιλαμβάνει ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της μουσικής διαδρομής του αξέχαστου κινηματογραφικού συνθέτη.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ: 19.45  –  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20.30

Η παράσταση είναι δωρεάν.

Η είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά κάτω των 4 ετών, για όλους τους ενήλικες απαραίτητη είναι η επίδειξη κατά την είσοδο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ενώ για τα παιδιά 4-17 ετών δύνανται να προσκομίσουν SELF-TEST 24 ωρών. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.Τα παρόντα είναι σύμφωνα με την παρ. 12 του ΦΕΚ Β’ 6214/23-12-2021.

Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / onlinebooking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Η πλατφόρμα κρατήσεων θα ανοίξει σήμερα 27/12/2021 στις 17:00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό