Επαγγελματίας φωτογράφος στην Ξάνθη «σαρώνει» στα διεθνή βραβεία !

Επαγγελματίας φωτογράφος στην Ξάνθη «σαρώνει» στα διεθνή βραβεία !

Επιστρατεύοντας την βαθιά αγάπη του για τη φωτογραφία, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, ένας επαγγελματίας φωτογράφος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ξάνθη, κατάφερε να ξεχωρίσει για το έργο του αλλά και να διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας βραβεία για τις φωτογραφίες του. Έχοντας στη «βαλίτσα» 15 χρόνια εμπειρίας, και επιστρατεύοντας το δημιουργικό ταμπεραμέντο του, συμμετέχει σε παγκόσμιος διαγωνισμούς, με τις φωτογραφίες του να αποσπούν τόσο βραβεία όσο και διθυραμβικά σχόλια.

Ο λόγος για τον Ραμαδάν Ογλού Ραμαδάν, που γεννήθηκε το 1989 και ίδρυσε το ROR Photography, μετουσιώνοντας το μεράκι του για τη φωτογραφία σε ένα επαγγελματικό γραφείο που ειδικεύεται στις φωτογραφίες γάμου αλλά και στα πορτρέτα.

Πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο φωτογράφο, που κατάφερε με μελέτη, κόπο, φαντασία αλλά και την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού όχι απλώς να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα να διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς αποσπώντας σημαντικά βραβεία για τις φωτογραφίες του, που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και το ιδιαίτερο ύφος τους.

Μεταξύ άλλων, είναι μέλος σε παγκόσμιος οργανισμούς φωτογραφίας όπως οι WPE, PWS, MyWED, Wedaward και Cosmos Awards, και έχει βραβευτεί από τους περισσότερους εξ’ αυτών. Μάλιστα στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, WPE, στον οποίο συμμετέχουν 9.000 φωτογράφοι από 164 χώρες ο ιδρυτής του ROR Photography βρίσκεται στη 223 θέση κατάταξης, ενώ σε επίπεδο χώρας βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα, των top φωτογράφων της Ελλάδας!

Ωστόσο ο ίδιος δεν επαναπαύεται και παραμένει στις επάλξεις. Προσπαθώντας να εμπλουτίσει διαρκώς τις γνώσεις του έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από καταξιωμένους και διακεκριμένους συναδέλφους του, ενώ το πάθος του για τη φωτογραφία παραμένει η κινητήριος δύναμη που πυροδοτεί τη δημιουργικότητα, με το αποτέλεσμα κάθε φορά να είναι μοναδικό.

XanthiNea

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό