Επίσκεψη της Υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ στο Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών

Επίσκεψη της Υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ στο Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών

Την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συνάντησε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στις Σάπες, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία αποτίμηση της περιόδου της πανδημίας και διαπιστώθηκε πως η άψογη συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος και η 4η Υγειονομική Περιφέρεια έφεραν θετικά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας τοπικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Υποδιοικήτρια ζήτησε και έλαβε την στήριξη του Δημάρχου για το πρόγραμμα πρόληψης κατά του Καρκίνου που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα σε απομακρυσμένες περιοχές.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έθεσε το ζήτημα της αναβάθμισης του Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυιατρείο, προκειμένου να ενισχυθεί ολόκληρη η παραλιακή ζώνη και ενόψει της θερινής περιόδου, περαιτέρω στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων του Δήμου καθώς και την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαπών, ζητήματα για τα οποία η κ. Χατζοπούλου τοποθετήθηκε θετικά και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει σε κεντρικό επίπεδο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί μεταξύ των δύο πλευρών.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό