Επίσκεψη των Οικολόγων Πρασίνων στο Δημαρχείο Καβάλας

Επίσκεψη των Οικολόγων Πρασίνων στο Δημαρχείο Καβάλας

Η κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η ορθολογική διαχείριση απορριμμάτων, μέσω της ανακύκλωσης και ο έλεγχος της λειτουργίας των μεγάλων βιομηχανιών της περιοχής μας από τους αρμόδιες υπηρεσίες, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με την αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πρασίνων, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα.
Ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων, Δημήτρης Πολιτόπουλος και τα μέλη του κόμματος, Όλγα Στεφανή, Κική Βασιλειάδου, Γιάννης Μάλλιος και Ζαχαρίας Πεΐδης, υπογράμμισαν πως βασικός τους στόχος είναι να ανοίξουν έναν διάλογο με τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για τις μεγάλες αλλαγές που προωθεί η Ε.Ε. στους τομείς της Ηλεκτροκίνησης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Ο κ. Μουριάδης ισχυρίστηκε ότι η προστασία του φυσικού μας πλούτου πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για το κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τόνισε με έμφαση ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Δήμος Καβάλας από το 2019, αξιοποιώντας τους ευρωπαϊκούς πόρους και τις εθελοντικές δράσεις των συλλόγων της περιοχής μας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό