Επίθεση Κακουλίδη στον Μπερτράν Ρομπέρ για απόπειρα κλοπής ποδοσφαιριστών: «… λειτουργείς με απαίσιο τρόπο, επιτέλους σταμάτα»

Επίθεση Κακουλίδη στον Μπερτράν Ρομπέρ για απόπειρα κλοπής ποδοσφαιριστών: «… λειτουργείς με απαίσιο τρόπο, επιτέλους σταμάτα»

Ανακοίνωση κατά του προπονητή των Αρχοντικών Μπερτράν Ρομπέρ εξέδωσε ο Πόντος Θρυλορίου, καθώς όπως υποστηρίζουν, προσπάθησε να παρέμβει στο εσωτερικό της ομάδας και να κάνει δικούς του δύο παίκτες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Πόντου προς το πρόσωπο του Ρομπέρ: «… είσαι τόσο μεγάλος ως ποδοσφαιριστής, αλλά μικραίνεις πάρα πολύ με τούς τακτικισμούς ως προπονητής», ενώ στη συνέχεια προσθέτει: «… δεν ξέρουμε τούς λόγους που σε οδηγούν να λειτουργείς με αυτόν τον απαίσιο τρόπο αλλά επί τέλους σταμάτα».

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: «Άκου λοιπόν Ρομπέρ::Έχεις μια αξιοθαύμαστη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, είσαι ακέραιος χαρακτήρας αλλά κάπου έχεις μπερδευτεί ως προπονητής..Είσαι τόσο μεγάλος ως ποδοσφαιριστής, αλλά μικραίνεις πάρα πολύ με τούς τακτικισμούς ως προπονητής. Ως διοίκηση του Πόντου Θρυλορίου καταδικάζουμε τις παρεμβάσεις σου στο εσωτερικό της ομάδος μας και τις προκλητικές ενοχλήσεις σου ,σε ποδοσφαιριστές μας να έρθουν στην ομάδα που λειτουργείς ως προπονητής. Δεν ξέρουμε τούς λόγους που σε οδηγούν να λειτουργείς με αυτόν τον απαίσιο τρόπο αλλά επί τέλους σταμάτα..Μην χάνεις στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κομοτηνής την αξιοπρέπεια σου και την εκτίμηση που έχεις αποκτήσει με τον ιδρώτα σου και τις ικανότητες σου..Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε..Τον Πόντο Θρυλορίου δεν τον αγγίζει κανείς..»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό