Επίθεση με καυστικό υγρό: Όταν η 38χρονη φιλοξενήθηκε δύο φορές στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Στέφανο Κοκολογιάννη.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Όταν η 38χρονη φιλοξενήθηκε δύο φορές στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Στέφανο Κοκολογιάννη.

Η 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε 36χρονο άνδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης είχε φιλοξενηθεί, όχι μία, αλλά δύο φορές στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κατά το παρελθόν.

Ήταν η περίοδος που μιλούσε για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον νικητή του reality, Mission, Στέφανο Κοκολογιάννη, καταγγέλλοντάς τον για ξυλοδαρμό και κακοποιητική συμπεριφορά.

Αποσπάσματα προβλήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10 στην εκπομπή T-live.

«Ο άνθρωπος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή αυτό το πράγμα δεν σταματάει πουθενά, αποφάσισα να τον καταγγείλω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά το έχω αποσύρει γιατί μου υποσχόταν ότι θα σταματήσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν καταλαβαίνουν από όμορφο τρόπο. Συνεχίζουν και απειλούν, με χτυπούν, με εξυβρίζουν, φοβάμαι για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα» είχε καταγγείλει το 2009 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τι έλεγε στην πρώτη εμφάνιση στο στούντιο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star – Ιούνιος 2009

«Αποσύρομαι γιατί δεν μου άρεσε να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Πλέον συνειδητά. Αυτό το πράγμα, δεν το άντεχα. Και επέστρεψα στον πρώην σύζυγό μου. Αυτό το πράγμα, δεν το δέχτηκε ποτέ. Διαρκώς με πολύ όμορφο τρόπο, όμως, δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ερχόταν στο σπίτι μου, με παρακαλούσε…

Θα με σκότωνε. Με χτυπούσε αλύπητα. Με χτυπούσε με το όπλο στο κεφάλι για να μου αφήσει σημάδι. Με έριξαν κάτω, με έσερναν κάτω. Συνέβησαν στο κέντρο του Ηρακλείου κι αυτά κατήγγειλα στην αστυνομία» έλεγε τότε η 38χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μ έβγαλε από τα καλλιστεία. Προσπαθούσε να με διαβάλλει μέσω της παραγωγής. Είχε μία γνωστή στην παραγωγή. Με ξυλοκόπησε γι’ ακόμα μία φορά. Και με ανάγκασε να παραιτηθώ» υποστήριζε η νεαρή τότε γυναίκα που είχε πει .

Τι έλεγε στη δεύτερη εμφάνιση στο στούντιο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star – Δεκέμβριος 2010

«Εγώ έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν για μένα ό,τι πιο σκοτεινό έχω ζήσει. Τώρα η ζωή μου είναι φωτεινή και όμορφη. Έχουν μπει σε αυτήν άνθρωποι που την έχουν αλλάξει. Ήθελα να δώσω ένα τέλος. Για μένα ήθελα να τελειώσει. Μπήκα στην αίθουσα του δικαστηρίου και ζήτησα από την Πρόεδρο «απαλλάξτε με» και ζητήστε του να παραδεχτεί την πράξη του, ώστε κι εγώ να είμαι καλυμμένη και ασφαλής. Να μου ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί την πράξη και τελειώσαμε. Τι να θέλω;

Είχε πει τότε ότι η κοπέλα (σ.σ. εγώ) τον είχα εγκαταλείψει, πάνω στον πανικό μου δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τη φέρω πίσω και παρακάλεσα τα αδέλφια μου να κάνουν αυτό κι αυτό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να διεκδικούν την ηρεμία τους. Δηλαδή πλέον βασικά πράγματα από τη ζωή σου, όταν έχεις έναν άνθρωπο να σε κακοποιεί. Οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου -κυρίως από τον πατέρα μου- για την επιλογή μου αυτή. Αυτό το πράγμα έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν. Το θυμάμαι σαν κάτι μελανό που πραγματικά έχω πάρει πράγματα από αυτό».

Πηγή: net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό