ΕΠΟ: Το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα Τοπικά πρωτάθλημα…!;

ΕΠΟ: Το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα Τοπικά πρωτάθλημα…!;

Αρχίζουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα το άλλο Σαββατοκύριακο!;

Μετά τις τοποθετήσεις στελεχών της ΕΠΟ και ειδικά του Σωτήρη Αντωνίου προχθές στην ΕΡΑ σπορ, έρχεται και με τη βούλα των ΕΠΣ να γίνει πραγματικότητα το ξεκίνημα.

H ΕΠΣ Μακεδονίας, η μεγαλύτερη σε αριθμό σωματείων ΕΠΣ της χώρας, πήρε την πρωτοβουλία να συντάξει επιστολή για την εκκίνηση των πρωταθλημάτων, επιστολή την οποία μοίρασε σε όλες τις ΕΠΣ της χώρας.

Aυτή τη στιγμή φέρονται πάνω από τριάντα ΕΠΣ οι οποίες συνυπογράφουν αυτή την επιστολή και ουσιαστικά, «λύνουν τα χέρια» της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δευτέρα, να αποφασίσει την έναρξη των πρωταθλημάτων ..

 

Κρίσιμη Εκτελεστική Επιτροπή για Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Δευτέρα οι εξελίξεις για Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Στον «πάγο» παραμένουν η Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω Μητρώου και της κόντρας της ΕΠΟ με το νόμο Αυγενάκη.

Την προσεχή Δευτέρα (17/10) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα έπειτα από τελευταία παράταση που δόθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, δεν αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΠΟ για άρση των κυρώσεων, αντίθετα έδωσε νέα προθεσμία έως 23 Οκτωβρίου στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο.

Στην ΕΕ θα ξεκαθαριστεί ακριβώς τι θα συμβεί, καθώς έχει χαθεί χρόνος με ομάδες και παίκτες να παραμένουν ανενεργοί και αγωνιούν για το μέλλον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό