Εποικοδομητικές επισκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών

Εποικοδομητικές επισκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας είχε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Ξυλαγανής ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με το Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Μουσταφά Καραγκιόζ, τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μαρώνειας κ. Χαράλαμπο Καρύδη καθώς και τον άμισθο ειδικό σύμβουλό του κ. Μάριο Βαρνιτσιώτη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών και αναλύθηκαν τα επόμενα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργεί στον χώρο του Δημαρχείου Ξυλαγανής δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους (rapid test) για την ταχεία ανίχνευση της COVID- 19. Τα τεστ διενεργούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος, κάθε Τρίτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Τέλος ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το γήπεδο Αμαράντων όπου με την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας ΑΜΘ γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό