ΕΠΣ Θράκης: Αφαίρεση ενός βαθμού από την Ενωση Ασωμάτων, 100 ευρώ πρόστιμο και… ποινή 39 αγωνιστικών σε πέντε παίκτες της

ΕΠΣ Θράκης: Αφαίρεση ενός βαθμού από την Ενωση Ασωμάτων, 100 ευρώ πρόστιμο και… ποινή 39 αγωνιστικών σε πέντε παίκτες της

Εξοντωτικές είναι οι ποινές για την Ένωση Ασωμάτων και την διακοπή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Δόξα Γρατινής, οδηγώντας πιθανότατα εκ των πραγμάτων στην αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ομάδας είχε πετάξει το μπαλάκι στους παίκτες, αυτοί εξέφρασαν αρχικά την επιθυμία να συνεχίσουν αλλά με δεδομένες τις ποινές της πειθαρχικής επιτροπής που αποδεκατίζουν τον σύλλογο, θα πρέπει να αναμένεται πιθανότατα δήλωση απόσυρσης.

Με βάση την απόφαση, ο αγώνας Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Γρατινής που διεκόπη λίγο πριν το 90′ και ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν με 2-3 κατακυρώνεται στα χαρτιά για την Δόξα Γρατινής με 3-0. Η Ένωση Ασωμάτων ως σωματείο τιμωρείται με αφαίρεση ενός βαθμούς ως υπαίτια της διακοπής και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ.

Πέραν αυτών όμως, ατομικά έφαγαν καμπάνες και τέσσερις παίκτες της ομάδας. Ο Μποερ τιμωρήθηκε με 13 αγωνιστικές, οι Χατζογλου και Ιλκερ έφαγαν από 10 αγωνιστικές ο καθένας και οι Ογους και Ιλκε από 3 αγωνιστικές ο καθένας. Σύνολο 39 αγωνιστικές και μείον τέσσερις βασικοί παίκτες, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό