ΕΠΣ Θράκης… Άνεμος από την Εκτενεπόλ ο Κομψάτος…. (φώτος)

ΕΠΣ Θράκης… Άνεμος από την Εκτενεπόλ ο Κομψάτος…. (φώτος)

Στο γήπεδο ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ η ομάδα του Κομψάτου Πολυάνθου κέρδισε 0-3 την γηπεδούχο ομάδα του Πόντου και συνεχίζει να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα

Η ομάδα του Αμαξόπουλου ανέβασε στροφές μετά το 30’ πέτυχε τρία τέρματα, είχε ευκαιρίες, και παραμένει στην 5 η θέση με 32 βαθμούς, ενώ ο Πόντος με 7 βαθμούς και φέτος βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και δίνει την μάχη για την παραμονή της

Στο 30’ ο Αθανασιάδης με σουτ το 0-1 στο 50’ ο Ανδρίκου με σουτ το 0-2 στο 57’ αποβλήθηκε ο Ιωσήφ και ο Πόντος Κομοτηνής συνέχισε με 10 παίκτες, ενώ στο 86’ ο Αθανασιάδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 0-3.

Διαιτητής: Μπαλάφας, βοηθοί : Κελεσίδης. Πουρνάρα.

Πόντος: Κοιλαδης, Ιωσήφ, Σιδέρης, Παπαθεοδώρου, Βαλαχης, Κοτανιδης, Μπαστουνοπουλος, Βουρλουμης, Τσετσιλας, Χατζηαντωνίου (46’ Κορετσιδης), Τριετίας (65’ Δούκας).

Πολύανθος: Διαμαλακης, Παναγή, Παπαδακος(75’ Γιαννακόπουλος), Ανδρίκου,  Γρηγορουδης, Κωνσταντόπουλος, Μυτιληναίος(75 ‘ Κωστοπουλος Δ.),  Κωστοπουλος Ο (52’ Στογιαντσακης), Αθανασαρος, Αντωνιου (52’. Μίχος). Καραβασιλης.

Ρεπορτάζ-Φώτος : Κομπακ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό