ΕΠΣ Θράκης: Ανέβηκε η Στρύμη, την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου! Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Β’ Κατηγορία

ΕΠΣ Θράκης: Ανέβηκε η Στρύμη, την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου! Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Β’ Κατηγορία

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποια εκ των Ελπίδων Κομοτηνής και Κομψάτου Πολυάνθου θα ανέλθει στην στην Α’ ΕΠΣ Θράκης αφού μετά και τα αποτελέσματα της προτελευταίας, αυτές οι δυο ομάδες εξακολουθούν να είναι στο κόλπο ενώ ο Ορφέας Στρύμης την εξασφάλισε και μαθηματικά.

Στην Στρύμη ο τοπικός Ορφέας νίκησε με 4-1 τον Κομψάτο Πολυάνθου και έχει διαφορά ασφαλείας από την 3η θέση, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχει εξασφαλίσει και το πρωτάθλημα. Ωστόσο έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Οι Ελπίδες Κομοτηνής επικράτησαν με 7-1 του Φιλαθλητικού και επίσης διεκδικούν άνοδο, ενώ η Νεολαία Αλανότοπου επικράτησε στον Μύστακα με 4-1.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της προκήρυξης, ανεβαίνουν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης οι δύο πρώτες ομάδες. Εφόσον ωστόσο ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας ανέβει στην Γ’ Εθνική, θα υπάρξει μια ακόμα ελεύθερη θέση και θα ανέβει και ο τρίτος της Β’ ΕΠΣ Θράκης στην Α’. Συνοπτικά το πανόραμα της αγωνιστικής:

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΣ Φιλαθλητικός – Ελπίδες Κομοτηνής 1-7
Ορφέας Στρύμης – Κομψάτος Πολυάνθου 4-1
ΑΟ Μύστακας – Νεολαία Αλανότοπου 1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Ορφέας Στρύμης 41 (52-27)
2. Ελπίδες Κομοτηνής 39 (55-40)
—————————————
3. Κομψάτος Πολυάνθου 37 (35-25)
—————————————
4. ΑΣ Φιλαθλητικός 17 (24-41)
5. Νεολαία Αλανότοπου 16 (41-48)
6. ΑΟ Μύστακας 14 (37-63)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό