ΕΠΣ Θράκης: «Χτίζει» Σινικό τείχος στην άμυνα με Μουζασβίλι ο Πόντος Θρυλορίου !

ΕΠΣ Θράκης: «Χτίζει» Σινικό τείχος στην άμυνα με Μουζασβίλι ο Πόντος Θρυλορίου !

Την απόκτηση – επιστροφή του Νουγκζαρη Μουζασβίλι ανακοίνωσε ο Πόντος Θρυλορίου θωρακίζοντας την άμυνα του με έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Θράκης, αλλά και αρκετά απείθαρχους γεγονός που δεν τον άφησε να κάνει την σπουδαία καριέρα που θα μπορούσε αφού έχει αγωνιστεί στα 18 του σε αγώνα του Πανθρακικού κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 7-7-1996) πλέον στοπερ, είναι παιδί του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες αγωνιζόμενος μέχρι την πρωτη ομάδα στην Α’ εθνική και σε ένα αγώνα κυπελλου στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ σε ηλικία 18 ετων. Μετά από μια δεκαετία αποχώρησε για την Άμφισσα και τον Φωκικό. Επέστρεψε στον Πανθρακικό, και κατόπιν αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά.

Μια διετία αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής και ακολούθησαν το Κόσμιο, ο Πόντος Θρυλορίου, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, η Δόξα Σώστη.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου:

Κλείνει σχεδόν ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα μας με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού με πολλαπλές παραστάσεις στις Εθνικές κατηγορίες Νουγκζάρη Μούζασβιλι…Ο έμπειρος αμυντικός με συμμετοχές και στην Super League θα φορά την φανέλα της ομάδος μας για τα επόμενα 2 χρόνια καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή και επιθυμία του προπονητή της ομάδος μας Πέτρου Βιόπουλου…

Με την απόκτηση του Νουγκζαρη ο Βιόπουλος δημιουργεί ένα απροσπέλαστο Σινικό τείχος στην αμυντική διάταξη της ομάδος μας για την νέα σεζόν..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό